Gaan we samen het digitale debat aan op #AllemaalDigitaal?

Als sympathieke partner van #AllemaalDigitaal van Finplex mogen we nog enkele tickets weggeven
😊
Snel zijn is de boodschap!

Net zoals Finplex, willen wij accountants en ondernemers digitaal vooruithelpen. Met COMAX doen wij dit door administratieve processen binnen de onderneming te automatiseren en te digitaliseren.

Concreet houdt dit in dat wij maximaal connecteren met en tussen de reeds gebruikte softwarepakketten. In elke onderneming zijn er steeds verschillende toepassingen in gebruik die weinig of niet samenwerken.

Wij verbinden alles maximaal zodat overbodige manuele handelingen komen te vervallen. Denk aan het automatiseren van workflows (bv. rond BTW-ontvangstbevestiging, jaarrekeningen, listings, IC-opgaven,… ), het automatisch omzetten van pdf-facturen naar ULB, een pakketonafhankelijk klantenportaal, en veel meer.

Zo ervaart u niet enkel een mooie tijdswinst, maar wordt de productiviteit ook aanzienlijk verhoogd én verminderen de administratieve fouten.

Wij gaan graag met u het debat aan op 18.02.2020. Boek snel via COMAX uw plaatsje met het gebruik van de acces code: comaxdigitaal. De laatste tickets gaan snel de deur uit!

WIJ CONNECTEREN O.A. MET:
4 februari 2020 [addtoany]