Leer Jurgen De Smet van COMAX beter kennen

Zijn achtergrond

“Ideale carrière switch””

Jurgen is opgegroeid in Bellegem, de groene long van Kortrijk. Twee jaar geleden verhuisde hij naar Wijnegem om met zijn vriendin te gaan samenwonen. Het ideale moment voor een carrièreswitch! Na 11 jaar als magazijnarbeider gewerkt te hebben, koos hij resoluut om voor zijn passie te gaan. Al van jongs af aan is hij gefascineerd door de IT-wereld dus de stap naar een opleiding .NET development was gezet.

Jurgen bij COMAX

Met zijn .Net development diploma in zijn zak kwam hij bij COMAX terecht. Na twee fijne sollicitatiegesprekken met Géry en Ellen was de keuze snel gemaakt. Ideaal om een nieuwe carrière te beginnen in een klein, aangenaam en groeiend bedrijf waar de werknemer en de klant voorop staan.

Bij COMAX bestaat zijn functie voornamelijk uit het configureren van de COMAX toepassingen voor klanten en het ontwikkelen van maatwerk.

Na de uren

“Mens sana in corpore sano”

Na de uren verdiept hij zich graag in technologie en horologie. Nieuws en reviews bekijken om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste snufjes of om te kiezen welk horloge zijn beginnende collectie kan aanvullen. Af en toe een potje gamen, o.a. CS:GO, hoort er in de vrije tijd natuurlijk ook bij. Net als een ritje op zijn Harley-Davidson tijdens het weekend. Maar ’s avonds wanneer de kinderen slapen, is het vooral ontspannen tijdens een goede film of spannende serie.

Sportief is hij ook. Onder het moto “mens sana in corpore sano” gaat hij wekelijks een drietal keer lopen om fit te blijven.  En passief is hij fan van voetbal, wielrennen, F1 en e-sport CS:GO.

Top klanten

“Bedankt Top klanten!”

Dankzij de top klanten van COMAX, die hem de nodige appreciatie van het geleverde werk of de snelle oplossing van problemen geven, gaat hij iedere dag opnieuw met volle goesting aan de slag bij COMAX.

Bij deze dus, bedankt top klanten!

15 juli 2019 [addtoany]