Michaela, onze nieuwe sales kracht bij Comax.

Michaela Steger, nieuwe sales kracht bij Comax

Met een goede dosis pit en enthousiasme vervoegt Michaela sinds juni het salesteam bij Comax. Zij staat in voor de ondersteuning wat betreft planning en opvolging en zal voornamelijk actief zijn in de Waalse markt.  We stellen graag onze nieuwe collega even voor.

BIO

Michaela is geboren in Italië en heeft in Venetië een kandidatuur geschiedenis en moderne talen behaald. Je kan kiezen of je haar aanspreekt in het Nederlands, Italiaans, Frans, Duits of Engels. Sinds haar aankomst in België, in 2000, heeft ze voor verschillende IT-bedrijven en KMO’s gewerkt als verantwoordelijke klantendienst, in project-ondersteunde functies en in de verkoop.

SKILLS

Ze is een echte ‘people person’. Ze houdt enorm van het contact met klanten en het werken in teamverband. Voor haar klanten gaat ze dan ook ver. Elke tevreden klant is voor haar meer dan goud waard.

DISLIKES

Gierigheid en commerciële televisie. Ze is dus zeer blij met de komst van digitale tv.  

LIKES

Door haar Italiaanse roots en opgegroeid in de Italiaanse bergen staat ze liefst op ski-latten. In België, waar ze al 20 jaar woont, spendeert ze haar vrije tijd al zingend in de tuin of achter haar kookpotten. Verder houdt ze van lange wandelingen, bekijkt ze heel graag alle vormen van moderne kunst en is ze geïnteresseerd in archeologische uitgravingen en de oudheid.

Benvenuta e buona fortuna Michaela!

7 september 2020 [addtoany]