Nog op zoek naar goede voornemens voor het nieuwe jaar?

COMAX kerstboom staat al!


Het is weer december en het einde van het jaar is in zicht. Dit is hét moment om terug te blikken op een geweldig 2019 en meteen vooruit te kijken naar het komende nieuwe jaar.

Wat ons betreft was 2019 opnieuw een fantastisch jaar. We hebben 2 nieuwe COMAX modules gelanceerd, 2 extra werknemers aangeworven, verhuisd naar een groter pand in Brasschaat, deelgenomen aan een paar zeer geslaagde beurzen en events, onze nieuwe website staat online en we hebben weer een heleboel nieuwe topklanten mogen verwelkomen. Op dus naar een even geslaagd of nog beter 2020!

En hoe beter het nieuwe jaar inzetten dan met een paar goede voornemens? We helpen u alvast graag op weg met 5 voornemens die een groot verschil kunnen uitmaken.

Goede voornemens voor 2020

1. Werk verder aan de ecologische bijdrage door het papierverbruik op kantoor nog meer te verminderen

Wist u dat een gemiddelde belg dagelijks meer dan 17 bladzijdes print? Mailtjes of documenten die automatisch of naar gewoonte worden afgedrukt zijn vaak overbodig. Werk eraan om deze gewoonte te veranderen. Dit kan bijvoorbeeld door over te schakelen op een digitaal archief. U geniet zo niet enkel van een mooie besparing in de kosten van papier en inkt maar werkt meteen ook aan uw ecologische bijdrage.

2. Focus nog meer op efficiëntie door het stom tijdverlies aan repetitieve manuele taken te beperken

Zorg ervoor dat de taken die keer op keer terugkomen, geautomatiseerd worden zodat op de achtergrond deze manuele taken van u overgenomen worden. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde workflows rond bestelbonnen, zendnota’s, BTW-ontvangstbevestigingen, Neerlegging jaarrekening,…

3. Verklein nog meer de foutenmarge in bepaalde bedrijfsprocessen

Vergissen is menselijk en iedereen maakt fouten. Soms kan een enkele fout grote gevolgen hebben voor uw organisatie. Wanneer medewerkers geen, of beperkt, inzicht hebben in relevante gegevens, stijgt de kans op fouten. Door uw administratieve processen te automatiseren en te digitaliseren, verkleint u de kans op menselijke fouten.

4. Vergroot nog meer uw advies en dienstverlening naar uw eindklanten

U verliest ongetwijfeld wel wat tijd aan vragen en opzoekingen die via uw eindklanten binnenkomen. Mits de juiste digitale stappen te zetten kan dit grotendeels vermeden worden. U wint zo aan tijd en werkt meteen aan een ideale klantbeleving.

5. Ga verder op ontdekking in de wondere wereld van digitalisering

Besef dat digitalisering niet stopt met een aantal goede softwarepakketten in huis te halen. Deze pakketten coveren vaak niet alles en dit resulteert dikwijls in meervoudige input van dezelfde gegevens en/of documenten in verschillende pakketten. Bouw bruggen en leg de juiste connecties met het oog op maximale optimalisatie van uw bedrijfs-en administratieprocessen.

Zo, 5 niet te missen voornemens voor het nieuwe jaar. En laat dit nu net allemaal zaken zijn waar COMAX u met veel plezier mee kan verder helpen 😉.

Welke voornemens komen bij u op het lijstje te staan volgend jaar? Laat het ons weten via Facebook en/of LinkedIn met de hashtag #COMAXGoedeVoornemens2020 en wie weet krijgt u één van deze voornemens cadeau! Vergeet zeker niet onze pagina’s te liken om op de hoogte te blijven.*

Bedankt allemaal voor het geweldige afgelopen 2019! Op naar een spetterend en succesvol 2020!

Fijne feestdagen van het hele COMAX team

* Met deze actie kan 1 persoon 1 Gratis COMAX split & merge licentie winnen voor 1 jaar. De actie loopt van 19/12/20 t.e.m. 31/01/2020. De winnaar wordt bekend gemaakt in week 2 van het nieuwe jaar 2020 via onze social media kanalen.

17 december 2019 [addtoany]