Verlies geen tijd meer met het verwerken van loonbestanden. Ontdek onze nieuwe COMAX payroll module in samenwerking met

Verliest uw team nog veel tijd aan het downloaden van alle loonbestanden om deze vervolgens op te splitsen per klant in de juiste map? Dit hoeft niet meer dankzij COMAX payroll. Een nieuwe module ontwikkeld in samenwerking met SD Worx

Deze module zorgt ervoor dat alle XML bestanden betreffende loonadministratie, die u ter beschikking worden gesteld via SD Worx, automatisch verwerkt worden. Dit bespaart u niet enkel veel tijd maar zorgt er ook voor dat u een duidelijk overzicht krijgt van welke bestanden voor welke klanten reeds klaarstaan. Dit meteen opgesplitst per periode.

Deze nieuwe oplossing om loonbestanden van het sociaal secretariaat in bulk naar de juiste map te archiveren biedt vele voordelen:

Dfisc

“Efficiënt alle boekingsdocumenten van het sociaal secretariaat over je verschillende dossiers, dat is COMAX!”

Steven Decorte – Zaakvoerder Boekhoudkantoor Dfisc bvba

“SD Worx blijft sterk inzetten op innovatie, ditmaal samen met COMAX, zodat wij de transactionele processen bij accountants tot een minimum kunnen herleiden. De accountant krijgt dus meer ruimte voor zijn adviesrol.”

Jo Demeulemeester – Business Development Partners SD Worx

Verlies geen tijd meer met het verwerken van sociale documenten en hou meer tijd over voor uw klanten. Contacteer ons nu voor meer informatie of een vrijblijvende demo.

5 september 2019 [addtoany]