De digitale workflow van COMAX

Wij zien voornamelijk twee situaties bij bedrijven: oftewel wordt er nog tijd verspild op enkele kleinere vlakken, oftewel is er nog geen spoor van digitalisatie. Een goede digitale workflow zorgt ervoor dat u de rompslomp van administratie achter u kunt laten, zodat u uw tijd kunt investeren in nuttigere zaken. Probeer onze demo en zie met eigen ogen hoe u efficiƫnter kunt werken.

Een aanpak op maat van uw bedrijf

Onze software kwam tot stand als antwoord op tal van problemen die bedrijven ondervonden bij hun administratie. Daar bleef het echter niet bij. We onderzochten goed waar het nog beter kon en zorgden voor een reeks modules die niet alleen onderling goed samenwerken, maar ook communiceren met andere populaire software voor een vlotte digitale workflow.

Van het scannen en digitaliseren van uw facturen tot een digitaal archief: de modules van COMAX communiceren met uw huidige software om uw facturen en andere documenten snel en correct op hun eindbestemming af te leveren. In combinatie met onze aandacht voor taakbeheer en een nauwlettende opvolging van elk bestand, zorgt de digitale workflow van COMAX voor een efficiƫnter en gezonder bedrijf.

Welke modules passen bij uw bedrijf? Raadpleeg onze demo voor een eerste ervaring.